Autonvuokraus lentokentällä: Luqa Malta kans.väl. - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

###Autonvuokraus Maltan lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi vierailla historiallisessa Birkirkarassa tai pikkuruisessa pääkaupungissa Vallettassa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Maltan lentokentältä Skyscannerin avulla.

###Missä autovuokraamot sijaitsevat Maltan lentokentällä?

Maltan lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt ja Thrifty. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaistevat pääterminaalin sisääntuloaulan ympäristössä.

###Tankkausasemat lähellä Maltan lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Maltan lentokentän välittömästä läheisyydestä löytyy MIA Service Station, joka on auki ympäri vuorokauden.

###Maltan lentokentän ympäristö autolla

Maltan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Vallettan pääkaupungista noin kahdeksan kilometriä etelään. Lentokenttä sijaitsee kahden kaupungin eli Luqan ja Gudjan välimaastossa.

###Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Maltan ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Maltan lentokentältä.

Birkirkara
Maltan saaren keskiosassa sijaitseva Birkirkara on ollut asukasluvultaan Maltan suurin keskiajalta lähtien. Tänä päivänä siellä asustelee noin 22 000 ihmistä. Birkirkarassa sijaitsee saaren maineikas St Aloysiuksen yliopisto. Birkikara on myös Maltan saaren vanhimpia kaupunkeja. Ensimmäisiä mainintoja siitä on löytynyt jo vuodelta 1436.

Maltan lentokentältä Birkirkaraan ajaa teiden Triq Galibardin ja Triq Giuseppe Garibaldin kautta noin vartissa.

Mdina
Rauhallinen Mdina on Maltan entinen pääkaupunki saaren keskiosassa. Se on edelleen yksi parhaiten säilyneistä kaupungeista koko maailmassa. Mdinan kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa valtava Falson-palatsi ja Mdinan vankityrmät. Mdina on ihana keskiaikainen kaupunki, jonka tunnelma sopii esimerkiksi romanttiselle illalle.

Maltan lentokentältä Mdinaan ajaa noin 20 minuutissa Triq L-Imdina kautta.

Valletta
Valletta on Maltan pääkaupunki. Se tunnetaan erikoisesta meriitistään: Valletta on EU:n alueen pienin pääkaupunki. Se on kooltaan noin neliökilometrin ja siellä asustelee vain 7000 ihmistä. Vaikkakin Valletta on pikkuruinen, se on Maltan merkittävä kaupallinen ja turismin keskus. Valletta on UNESCO:n maailmaperintökohde ja sieltä löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten Suurmestarin palatsi ja St. Elmon linnoitus.

Maltan lentokentältä Vallettan keskustaan ajaa tien Triq Dicembru 13 kautta noin varissa.

###Pysäköinti Ajaminen voi olla haastavaa Vallettassa juurikin sen pienestä pinta-alasta johtuen. Kaupunki on edelleen juuri sellaisessa muodossaan kuin se alunperin rakennettiinkin eli kadut ovat aikansa mukaisesti erittäin kapeita. Paikalliset suosittelevatkin jättämään auton parkkiin keskustan ulkopuolelle ja jatkamaan matkaa kävellen. Florianasta löytyy Park-and-Ride-parkkialue ja bussit kulkevat Merchants Streetiltä aktiivisesti Castille palatsille ja takaisin.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.