Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Miami kans.väl. - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokraus: Miamin lentokenttä

Autonvuokraus Miamin lentokentältä on helppoa! Olit sitten menossa Miamin kaupunkiin tai Fort Lauderdaleen, vuokra-auto Miamin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun hausta löytyy itsellesi sopivin vuokra-auto Miamin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Löydät siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Miamin lentokentällä

Miamin lentokentän autonvuokrauskeskukseen eli MIA Rental Car Centeriin pääset MIA Mover -junalla- Juna kulkee lentokentän 3. kerroksen asemalta. Autonvuokrauskeskuksen osoite on MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142.

Löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot Miamin lentokentältä: Advantage Rent a Car, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, E-Z Rent a Car, Hertz, National, Payless, Royal, Thrifty ja Sixt. Muita autovuokraamoja Miamin lentokentän lähistöllä ovat mm. Pocars ja SilverCar.

Autoilu Floridassa on helppoa ja usein myös edullisempaa kuin Euroopassa. Näet alueen kaikki mielenkiintoiset kaupungit ja kohteet helposti, joten road trip Miamissa on todellinen kokemus!

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Miamista Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Miamin lentokentällä.

Vuokra-autolla Miamiin

Miamin lentokentältä ajaa ydinkeskustaan hyvin nopeasti, sillä matkaa on vain 15 km. Matka-aika on yleensä noin 25 minuuttia. Voit ajaa kaupunkiin pohjoisen kautta 953-tietä pitkin tai eteläpuolelta 836-tietä pitkin.

Vuokra-autolla Fort Lauderdaleen

Miamin lentokentältä on 50 km matka Fort Lauderdaleen ja matkan ajaa noin 40-50 minuutissa. Helpoin reitti on suunnata kentältä Miamin kaupungin pohjoispuolitse tielle I-95 suoraan kohti pohjoista.

Vuokra-autolla Evergladesiin

Miamin lentokentältä on helppoa ajaa Evergladesin kansallispuistolle. Lähde kentältä 836-tielle länteen ja käänny etelään tielle 985. Ajomatkaa kertyy reilut 70 km ja ajoaika on noin tunnin.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Miamin lentokentältä

Huomioi, että pysäköinti on maksullista lähes kaikkialla Miamin kaupungissa. Useimmiten pysäköinti maksetaan puhelinsovelluksen avulla, yleisimpiä sovelluksia ovat Pay by Phone sekä Park Mobile.

Muista, että Yhdysvalloissa on muutama erikoisempi liikennesääntö. Yksi niistä on lupa kääntyä oikealle punaisilla valoilla. Voit siis kääntyä risteyksessä oikealle punaisella valolla liikenteen salliessa, mutta liikennevalon kohdalle täytyy ensin pysähtyä.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttää läheltä löytyy useita huoltoasemia. Kentän itä- ja eteläpuolelta mm. useita Exxon, Chevron ja Shell -asemia.

Lennot ja hotelli matkalle Miamiin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Miamin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Miamiin esimerkiksi reitille Helsinki-Miami sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.