Autonvuokraus lentokentällä: Gran Canaria Las Palmas - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Gran Canarian lentokenttä

Autonvuokraus Gran Canarian lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Las Palmasin kaupunkiin, Maspalomasiin tai Puerto Ricoon, vuokra-auto Gran Canarian lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Gran Canarian lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Parhaat autonvuokraustarjoukset ovat siis vain muutaman klikkauksen päässä!

Nämä autovuokraamot toimivat Gran Canarian lentokentällä:

Löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot Gran Canarian lentokentältä: Autoreisen, Avis, Cicar, Europcar, Goldcar, Hertz / Thrifty, Sixt ja TopCar. Autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat terminaalin pohjakerroksessa. Voit tarkistaa autovuokraamoiden aukioloajat niiden nettisivuilta. Suurin osa palvelupisteitä on auki aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

Autonvuokraus Gran Canarialla kannattaa, sillä vuokra-autolla pääset nauttimaan saaren upeista maisemista, uimarannoista ja käyntikohteista todella näppärästi! Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Gran Canarian lentokentällä. Tiesitkö, että Las Palmasin Playa de Las Canteras -uimaranta on yksi Euroopan parhaista uimarannoista! Lue lisää: Nämä ovat Euroopan parhaat rantalomakohteet .

Vuokra-autolla Las Palmasin kaupunkiin

Lentokentältä on 25 km matkaa Las Palmasiin, matkan ajaa noin 20 minuutissa. Lähde lentokentältä kohti pohjoista. GC-1-tietä pitkin pääset perille suoraan, saavut kaupunkiin sen eteläpuolelta.

Vuokra-autolla Maspalomasiin ja Puerto Ricoon

Ajat Gran Canarian lentokentältä helposti aurinkoiseen Maspalomasiin. Matkaa on reilut 30 km ja sen ajaa noin 20 minuutissa. Reitti on hyvin helppo: Lähde kentältä etelään GC-1-tietä pitkin ja olet pian perillä! Jos olet matkalla Puerto Ricon pikkukaupunkiin, jatkat vain matkaasi pitkin GC-1-tietä. Ajomatka Puerto Ricoon on lentokentältä reilut 45 km (ajoaika 30 minuuttia) ja Maspalomasista vajaa 20 km (ajoaika reilu vartti).

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Gran Canarian lentokentältä

Pysäköinti Las Palmasissa ja koko saarella on melko yksinkertaista. Parkkitaloja ja -alueita löytyy Las Palmasin kaupungista sekä suurimmista lomakeskuksista. Kadunvarsipaikkaa etsiessä on hyvä muistaa, että keltaisten viivojen kohdalle pysäköinti on kiellettyä, sinisten viivojen kohdalla pysäköinti on maksullista ja valkoisten viivojen kohdalla pysäköinti on maksutonta.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Lentokenttää lähin huoltoasema on kenttäalueella sijaitseva Cepsa. Aivan kentän vierestä, GC-1tien varrelta, löydät myös Texaco-aseman, Ipa-aseman ja Cepsa-aseman.

Lennot ja hotelli matkalle Gran Canarialle

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Gran Canarian lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Gran Canarialle esimerkiksi reitille Helsinki-Gran Canaria sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu marraskuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.