Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Kemi/Tornio | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Kemi/Tornion lentokenttä

Autonvuokraus Kemi/Tornion lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Kemin kaupunkiin, Tornioon tai muualle Pohjois-Suomeen, vuokra-auto Kemi/Tornion lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Kemi/Tornion lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi. Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Kemi/Tornion lentokentällä

Kentällä palvelevat:

  • Europcar autovuokraamo, Kemi/Tornio
  • Hertz autovuokraamo, Kemi/Tornio
  • Sixt autovuokraamo, Kemi/Tornio

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Kemin ja Tornion alueelta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Kemi/Tornion lentokentällä. Vuokra-autolla näet koko Meri-Lapin alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Kemin ja Tornion alueella

Kemi/Tornion lentokenttä sijaitsee kuuden kilometrin päässä Kemin keskustasta ja 18 kilometrin päässä Tornion keskustasta. Kemiin ajat kätevästi kymmenessä minuutissa 926-tietä etelään. Lentokentältä pääset Tornioon joko E8-tietä pitkin 20 minuutissa tai 921-tietä pitkin 25 minuutissa.

Vuokra-autolla Pisavaaran luonnonpuistoon

Autolla koet Meri-Lapin alueen parhaat kohteet helposti! Lähde tutustumaan Pisavaaran luonnonpuistoon, johon on ajomatkaa vain 75 kilometriä. Reitti on helppo, sillä pääset perille E75-moottoritietä pitkin ja ajomatka kestää vain tunnin.

Vuokra-autolla Kallin hiihto- ja ulkoilukeskukseen

Kemijoen varrella sijaitseva Kallin hiihto- ja ulkoilukeskus tarjoaa rinteitä ja luontopolkuja lähellä lentokenttää. Ajat perille helposti niin lentokentältä kuin Kemistä tai Torniosta. Ota ensin suunta E8-moottoritielle ja sieltä E75-tielle. Liittymästä on vain 8 km matka Kalliin.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Kemi/Tornion lentokentältä

Pysäköinti Kemissä kadunvarsipaikoilla on ilmaista. Joillakin katuosuuksilla parkkeeraus on rajoitettua ajallisesti ja siksi sinun tulee käyttää pysäköintikiekkoa.

Myös Torniossa pysäköinti katujen varsilla on maksutonta, mutta osin aikarajoitettua. Ydinkeskustassa pysäköintipaikkojen aikarajoitukset ovat 30 minuuttia, yksi tunti ja kaksi tuntia. Aikarajoitukset ovat voimassa maanantaista perjantaihin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-14.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lähin huoltoasema Kemin suunnasta ajettaessa on ST1-asema 4 km ennen lentokenttää. Se on avoinna ympäri vuorokauden. Jos ajat Tornion suunnasta, voit pysähtyä mm. Neste Oil A24 -asemalla K-Citymarket Keminmaan vieressä. Sieltä on kentälle matkaa reilut 4 kilometriä.

Lennot ja hotelli matkalle Kemi/Tornion alueelle

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Kemi/Tornion lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Kemi/Tornioon esimerkiksi reitille Helsinki-Kemi/Tornio sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.