Autonvuokraus lentokentällä: Cancún - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Cancunin lentokenttä

Autonvuokraus Cancunin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Cancuniin, upeaan Playa del Carmeniin tai road tripille Jukatanin niemimaalle, vuokra-auto Cancunin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Cancunin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Cancunin lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet lentokentän tuloaulasta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Alamo autovuokraamo, Cancun
  • Europcar autovuokraamo, Cancun
  • Dollar autovuokraamo, Cancun
  • Budget autovuokraamo, Cancun
  • National autovuokraamo, Cancun
  • Hertz autovuokraamo, Cancun
  • Sixt autovuokraamo, Cancun

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Cancunista Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Cancunin lentokentällä. Vuokra-autolla näet vaikka koko Jukatanin alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Cancunissa

Cancunin lentokenttä sijaitsee vajaan 20 km päässä kaupungista, kaupungin eteläpuolella. Ajat helposti kaupunkiin 307-tietä pitkin, ajoaika on noin 25 minuuttia. Cancunissa ajaminen on melko helppoa, sillä varsinkin kaupungin laitamilla liikenne ei ole liian vilkasta ja reitit ovat selkeät. Liikennemerkit ovat espanjaksi, mutta jo muutamalla espanjankielisellä sanalla selviää melko hyvin. Autonvuokraus Cancunin alueella on edullista, sillä todennäköisesti saat vuokra-auton viikoksi samaan hintaan kuin Suomessa muutamaksi tunniksi.

Vuokra-autolla Playa del Carmeniin

Ihana Playa del Carmen ja sen upeat rannat kutsuvat! Ajomatka Playa del Carmeniin kestää vain 50 minuuttia, matkaa kertyy 55 kilometriä. Reitti 307-tietä etelään kulkee kauniissa rannikkomaisemissa.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Cancunin lentokentältä

Kadunvarsipysäköinti on mahdollista Cancunin kaupungissa, mutta ei kovin suositeltavaa. Paikkoja ei välttämättä löydy tai ne ovat sivukaduilla, joissa parkkeeraus ei ole yhtä turvallista kuin esimerkiksi parkkihalleissa tai -alueilla. Jos yövyt kaupungissa, hotellissasi on todennäköisesti ilmainen parkkialue. Myös ostoskeskusten ja kulttuurikohteiden yhteydessä on usein pysäköintihalleja ja -alueita.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Lentokentällä, autovuokraamoiden vieressä, on Gasolinera-huoltoasema, jossa tankkaat kätevästi ennen kuin palautat autosi.

Lennot ja hotelli matkalle Cancuniin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Cancunin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Cancuniin esimerkiksi reitille Helsinki-Cancun sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.