Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bari - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
sixt
alam
eury
budg
hert

Autonvuokraus Barin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2015

Olit sitten saapunut Italian Apuliaan vitääksesi aikaa Barin viehättävässä kaupungissa tai haluat suunnata Brindisin rantakaupunkiin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Barin lentokentällä toimivat suurimmat kansainväliset autonvuokrausyritykset kuten Avis, Budget, Sixt, Europcar sekä paikalliset autoja vuokraavat yritykset kuten Locauto, Auto Europa Sicily ja Maggiore. Yritysten tiskit löytyvät kentän tuloaulasta.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä.

Lähimmät huoltoasemat löytyvät Barin kaupungista. Esimerkiksi kaupungista kentälle päin kulkevan Via Napolin ja samansuuntaisen, lentokentälle johtavan SS16-tien varrella on useita huoltoasemia.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lentokenttä sijaitsee aivan Barin kaupungin tuntumassa. Suorin reitti Barin keskustaan kulkee SP73-tietä eli Viale Europaa pitkin, ajomatkaa kertyy reilut 12 kilometriä ja aikaa kuluu noin 15–25 minuuttia.

Kohteita lähellä Barin lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Barin lentokenttää.

Alberobellon trullitalot

Alberobellon kylä sijaitsee Apulian maakunnan keskiosassa. Se on tunnettu suippokattoisista kivitaloistaan, joita kutsutaan trulleiksi. Osa trulleista on paikallisten asuintaloja ja osa vuokrattavissa loma-asunnoiksi. Näiden jännittävien rakennusten kattoihin on maalattu usein myös erilaisia symboleja kuten ristejä tai sydämiä.

Alberobello sijaitsee noin 70 kilometrin päässä lentokentältä, ajomatka on noin 1 tunti. Aja lentokentältä ulos pitkin SP204-tietä pohjoista kohti. Käänny liittymästä oikealle SS16-tielle, joka kulkee Barin kaupungin eteläpuolitse. Kaupungin eteläpuolella on liittymä SS100- tielle kohti Tarantoa. Casamassiman pikkukaupungin kohdalla on liittymä SS172- tielle, käänny sille ja ajele Turin ja Putignanon kaupunkien läpi Alberobelloon.

Tranin satamakaupunki

Adrianmeren rannalla sijaitseva Trani on tunnelmallinen ja italialaishenkinen satamakaupunki. Sen satama on täynnä kalastajaveneitä ja huvipursia, ja kaupungin kujat ovat täynnä eloisaa paikallisväestöä. Tunnetuin nähtävyys on komea St. Nicholaksen katedraali.

Lentokentältä Traniin kertyy matkaa 42 kilometriä, ajoaika on noin 35 minuuttia. Aja lentokentältä ulos pitkin SP204-tietä pohjoista kohti. Käänny liittymästä vasemmalle SS16-tielle, jota pitkin ajomatkaa on reilut 35 kilometriä. Reitti pitkin rannikkoa on mukava ajaa, sillä se kulkee Molfettan ja Bisceglien kauniiden rannikkokaupunkien vieritse.

Gallipoli

Historiallinen Gallipoli on täynnä upeita nähtävyyksiä. Sen tunnettu barokkiajan katedraali ja bysanttilaislinna sekä lukuisat kirkot hellivät historian rakastajaa. Gallipoli on nimensä mukaisesti kaunis kaupunki.

Gallipoli on 205 kilometrin päässä lentokentästä, reilun 2 tunnin ajomatkan päässä, riippuen liikenteestä. Ajoreitti on osin kuitenkin kaunis ja määränpää sitäkin kauniimpi. Aja lentokentältä ulos pitkin SP204-tietä pohjoista kohti. Käänny liittymästä oikealle SS16-tielle, joka kulkee Barin kaupungin eteläpuolitse. Jatkaa matkaa pitkin rannikkoa SS16-tietä, kunnes Fasanon pikkukaupungin jälkeen käänny liittymästä SS379-tielle. Tämä tie jatkaa miellyttävää ja kaunista reittiä rannikkoa myötäillen. Brindisin kaupungin kohdalla voi pitää tauon ja piipahtaa kahvilla. Matka jatkuu Brindisistä Salenton niemimaan halki SS613-tietä pitkin kohti Lecceä ja Leccestä SS101-tietä pitkin Gallipoliin.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.