Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Belfast kans.väl. - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
alam
eury
sixt
erac
budg

Autonvuokraus Belfast International -lentokentällä

Tiedot on tarkistettu kesäkuussa 2015

Tulit sitten nauttimaan Belfastin tunnelmasta tai olet suuntaamassa upealle Antrimin rannikkotielle, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Belfastin kansainvälisellä kentällä toimivat seuraavat kansainväliset autonvuokrausyritykset: Enterprise, National, Alamo, Budget, Europcar ja Hertz. Useimpien palvelutiskit sijaitsevat tuloaulassa.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä.

Belfast International -lentokentän lähistöltä löytyy useita huoltoasemia. Lähin huoltoasema on Airport Road Service Station A26-tiellä ja sen vieressä on myös Costcutter-huoltoasema ja -kauppa. Jos taas ajat kentälle M2-moottoritietä pitkin, voit piipahtaa BP-asemalla lähellä Templepatrickia, A6-tien varrella.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lentokenttä sijaitsee reilun 20 km päässä Belfastin kaupungista. A57-tietä pitkin pääsee lentokentältä kätevästi M2-moottoritielle ja nopeasti kaupunkiin. Aja lentokentän liittymätietä suoraan A57-tielle ja siitä eteenpäin A6-tielle, kunnes saavut moottoritien liittymään, josta käännös oikealle itään päin. Moottoritietä pitkin on helppo ajaa Belfastiin, jonne saavut kaupungin pohjoispuolelta. Jos et pidä moottoriteistä ja haluat ajaa rennompaa reittiä, voit suunnata lentokentän liittymätieltä oikealle A26-tielle ja Ballyhill Roadin (A52) ja Crumlin Roadin (A55) kautta kaupunkiin, jonne saavut luoteen suunnasta. Matka kestää hieman kauemmin, sillä nopeusrajoitukset ovat alhaisemmat kuin moottoritiellä.

Kohteita lähellä Belfast International -lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Belfast International -lentokenttää.

Loughshore Park -puisto

Newtownabbeyssa sijaitseva Loughshore Park hurmaa upeilla maisemillaan. Lough Neaghin rannoilla sijaitseva puisto on suosittu paikallisten ja turistien käyntikohde. Alueen historia ja luonnonkauneus ovat jo itsessään syy tulla tänne, mutta alueella riittää tekemistä.

Kentältä puistoon on matkaa 30 km, ajomatka noin puoli tuntia. Aja lentokentän liittymätietä suoraan A57-tielle ja siitä eteenpäin A6-tielle, kunnes saavut M2-moottoritien liittymään. Käänny oikealle, idän suuntaan ja jatka matkaa noin 12 kilometriä. Aja Belfastin eläintarhan ohi ja tulet liittymään, josta pääset kääntymään Shore Roadille (A2) kohti Carrickfergusia. A2-tie reitti kulkee rannikon suuntaisesti, Hazelbank Park -puiston ohi. Ulster Universityn kohdalla on selkeät opasteet Loughshore Park -puistoon, joka sijaitsee aivan yliopiston kohdalla.

Antrim Coast Road – Antrimin rannikkotie

Antrimin kreivikunnassa kulkeva Antrimin rannikkotie (A2-tie) on yksi maailman suosituimpia ja hienoimpia matkailureittejä. Se kulkee 40 kilometriä rannikolla, alkaen Larnen satamakaupungista pienien viehkojen kylien läpi.

Ajomatka Antrimin rannikkotietä pitkin kannattaa aloittaa Larnen satamakaupungista. Larneen ajaa kätevästi lentokentältä, ajomatka on 35 kilometriä ja kestää puolisen tuntia. Ajomatka on kätevä ja helppo. Aja lentokentän liittymätietä suoraan A57-tielle ja siitä eteenpäin A6-tielle. 2 kilometrin ajomatkan jälkeen, heti Templepatrickin pikkukaupungin ohitettuasi, suuntaa takaisin A57-tielle. Reilun 8 kilometrin jälkeen pääset jatkamaan koilliseen A8-tietä pitkin. A8-tie johtaa suoraan Larnen kaupungin satamaan, joten noin puoli kilometriä ennen kaupungin keskustaa opasteet ohjaavat Antiville Roadille, jota pitkin saavut kaupunkiin. Jos et halua piipahtaa Larnessa, vaan jatkaa suoraan rannikkotielle, aja A8-tietä pitkin melkein satamaan asti ja näet opasteet A2-rannikkotielle.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.