Halvat lennot | Äkkilähdöt | Löydä lentodiilit Skycannerin avulla

Kartta


Lataa Skyscannerin matkasovellus!

Matkusta fiksummin Skyscannerin palkitun ja helppokäyttöisen matkasovelluksen avulla. Se vertaa lennot puolestasi, etsii äkkilähdöt ja löytää lentotarjoukset, missä ja milloin tahansa. Sen avulla säästät rahaa myös hotelleista ja autonvuokrauksesta. Saatavilla yli 30 kielellä.

Skyscanner on ilmainen!

Kun mieleinen matka on löytynyt ja olet valmis varaamaan sen, me ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston sivulle. Skyscanner ei peri ylimääräisiä maksuja, vaan olemme täysin maksuton ja myyntipalkkioton. Siten sinä saat aina mahdollisimman halvat lennot! Katso, millä muilla tavoin asetamme sinut etusijalle.

Palkittu matkahakusivu

Skyscannerin matkahakua suosittelevat muun muassa Mikrobitti, The Independent, The Guardian, The Telegraph, USA Today, The Times ja Washington Post. Skyscanner on todettu nopeaksi, monipuoliseksi sekä parhaaksi matkahakusivuksi, jonka avulla löydät halvat lennot ja äkkilähdöt.

Skyscanner etsii halvat lennot

Skyscanner vertaa miljoonia lentoja puolestasi, jotta löytäisit mahdollisimman halvat lennot. Olit sitten matkalla Teneriffalle tai Tokioon, me löydämme parhaat lentotarjoukset ja äkkilähdöt sinulle. Skyscannerin avulla säästät rahaa myös hotelleista ja autovuokrauksesta.