Hae lentoja

Paluutyyppi

TUIfly - lennot

Vuonna 2007 Hapag-Lloyd Express (HLX) ja Hapagfly yhdistyivät perustaakseen TUIflyn. TUI AG, maailman suurin matkailualan yritys, omistaa suurimman osan TUI Travel PLC Londonin osakkeista, jolle lentoyhtiö kuuluu. TUIfly lentää perinteisiin lomakohteisiin ympäri Välimerta, kuten Kanarialle, Cape Verden saaristoille, Madeiralle ja Egyptiin TUI:n ja muiden matkatoimistojen alla. Vuoden 2010 kesästä lähtien TUIfly on käyttänyt 23 koneen Boeing-737 laivuetta lentääkseen näihin kohteisiin. TUIfly tarjoaa korkealuokkaisia palveluita kohtuuhinnalla luotettavasti, joustavasti ja turvallisesti. TUIfly:n päämaja sijaitsee Hannoverin lentokentällä.   

Miksi Valita ... TUIfly

Matkavarat ja kulut

TUIflyn lennoilla matkustajan matkatavarat, sisältäen käsimatkatavaran, saavat painaa yhteensä 20 kg. Kahden tai useamman matkustajan yhteinen matkalaukku saa painaa korkeintaan 32 kg. Mikäli sinulla on paljon matkatavaroita, voit lisämaksusta varata etukäteen 10 kg:n ylityksen sallittuun matkatavaramäärään. Varaamalla etukäteen hinta ylipainosta on edullisempi. Alle 2-vuotiaiden lasten matkatavaroiden painorajoitus on 10 kg, mutta tavaroiden lisäksi lapselle voi ottaa mukaan vaunut tai rattaat veloituksetta. Kolmen viikon ja sitä pitemmillä matkoilla voit ottaa mukaan enintään 30 kg edestä matkatavaroita. Tähän sisältyy myös käsimatkatavaraa enintään 5 kg painosta. Samoin Premium Class -luokassa enimmäispainorajoitus matkatavaroille on 30 kg, sisältäen käsimatkatavaran 5 kg.

Varausmaksut

Suurin osa TUIflyn lisä- ja varauspalveluista on maksullisia sellaisille asiakkaille, joilla ei ole TUIflyn korttia. Esimerkkejä lisäpalveluiden hinnoittelusta ovat muun muassa: urheilutarvikkeet lennoille alkaen 5 euroa per henkilö; istuinvaraus alkaen 12 euroa per henkilö; paikka Premium Economy -luokkaan alkaen 60 euroa per henkilö; junayhteydet lentokentälle alkaen 29 euroa per henkilö; ja taksimatka lentokentältä hotellille alkaen 2 euroa per henkilö.

Istuimet

Kun maksaa matkansa TUIflyn omalla TUI-kortilla, istuimen voi varata ilmaiseksi. Jos istumapaikkaa ei varaa etukäteen, se voidaan valikoida matkaajan puolesta lähtöselvityksessä. Matkustajat, joilla on mukaan lemmikkieläimiä, eivät saa istua käytäväpaikoilla. Ilman TUI-korttia istuimet ovat maksullisia. Kreikkaan, Manner-Portugaliin, Manner-Espanjaan ja Baleaareille lennettäessä istuimet maksavat 12 euroa per istuin tai 20 euroa per XL-istuin. Turkkiin, Bulgariaan, Tunisiaan, Maltalle, Kyprokselle, Egyptiin ja Marokkoon matkustettaessa hinnat ovat 15 euroa per istuin tai 25 euroa per XL-istuin. Kanariansaarille ja Fuchaliin lennettäessä istuimet maksavat 15 euroa per istuin tai 30 euroa per XL-istuin. Cape Verde –saarille matkustettaessa hinta on 15 euroa per istuin tai 35 euroa per XL-istuin. Jos tarvitset lisää jalkatilaa, TUIfly suosittelee XL-istuimia. XL-istuimia ei saa varata vauvoille ja lapsille, matkaajille, joille on eläimiä matkustamossa, raskaana oleville naisille tai liikuntarajoitteisille. TUIfly tarjoaa vaihtoehtoja myös Economy-luokan matkustajille, jotka haluavat lisätilaa istuinpaikalleen: näillä matkaajilla on mahdollisuus esimerkiksi ostaa vierekkäinen istuin tyhjäksi.

Miten tehdä lähtöselvitys?

Lähtöselvityksen voi TUIflylla tehdä verkossa tai lentokentällä lähtöselvitystiskillä. Lähtöselvitys tulee tehdä aikaisintaan 30 tuntia tai viimeistään kahta tuntia ennen lennon lähtöä. Lue lisää osoitteesta: www.tuifly.com.

Virvokkeet

TUIfly tarjoaa matkaajille virvokkeita maksua vastaan. Smile Bistron valikoimasta voi ostaa itselleen syötävää alkaen 6,90 euroa per henkilö. Economy-luokan matkaajille tarjoillaan lennoilla gourmet-luokan ateria ja tämän lisäksi heillä on mahdollista ostaa myös alkoholijuomia laajasta valikoimasta.

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan TUIfly pysyi 83 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 80 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuosien 2013–2014 vaihteessa. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.