Hae lentoja

Paluutyyppi

Thai Airways - lennot

Thai Airways on vuonna 1988 perustettu Thaimaan kansallinen lentoyhtiö. Lentoyhtiön päämajat sijaitsevat Vibhavadi Rangsit Roadilla Chatuchak Districtillä Bangkokissa ja ensisijaisesti yhtiö operoi Suvarnabhumin lentokentältä. Thai Airways on Star Alliancen perustajajäsen. Yli 80 Thai Airwaysin lentokonetta lentää Suvarnabhumin lentokentältä 75 kohteeseen ja 35 maahan. Thai Airways oli aikoinaan yksi ainoista operoivista lentoyhtiöistä, joka kuljetti matkaajia maailman pisimmällä reitillä Thaimaasta Los Angelesiin ja New Yorkiin, mutta korkeiden polttoainekulujen, matkalaukkujen painorajoitusten ja yhä kasvavien lentoverojen takia yhtiö joutui lopettamaan kaikki lennot Yhdysvaltoihin vuonna 2012. Thai Airwaysin lentoverkosto kattaa Euroopan, Itä-Aasian ja Kaakkois-Aasian, mutta lentoyhtiö palvelee myös Etelä-Afrikassa ja viidessä eri kaupungissa Oseaniassa. 

Miksi Valita ... Thai Airways

Matkatavarat ja kulut

Jokainen matkaaja saa ottaa mukaansa yhden käsimatkatavaran kooltaan max. pituus 56 cm x leveys 45 cm x paksuus 25 cm. Nämä mitat pitävät sisällään pyörät, pidikkeet ja sivutaskut. Käsimatkatavaroiden paino ei saa ylittää 7 kg. Matkaajat voivat tämän lisäksi tuoda koneeseen veloituksetta käsilaukun tai muun pienen laukun kooltaan max. pituus 37.5 cm x leveys 25 cm x syvyys 12.5 cm ja jonka yhteismitta ei ylitä 75 cm tai paino ei ylitä 1.5 kg. Muistiot ja kannettavat tietokoneet kuuluvat hyväksyttyjen tavaroiden ryhmään. Tämän lisäksi kävelykepit, kamerat, kiikarit ja lastenruoat ovat sallittu.

Miten tehdä lähtöselvitys?

Thai Airwaysillä on käytössään sähköinen lähtöselvitysjärjestelmä iCheck-in, joka mahdollistaa lähtöselvityksen kotona verkossa tai lentokentältä löytyvien ”Thai Smile Check-in” -palvelupisteiden avulla. Lähtöselvitys tulee olla tehtynä aikaisintaan 24 tuntia tai viimeistään 2 tuntia ennen lentoa. Voit tehdä lähtöselvityksen myös lentokentän lähtöselvitystiskillä tai itsepalveluautomaatilla. Thai Airways tarjoaa neljä eri matkustusluokkaa, joista valita: Thai Economy, Thai Premium Economy, Thai Royal Silk ja Thai Royal First Class.

Istuimet

Istuinten mitat ja sijainti riippuvat siitä, minkä matkustusluokan olet valinnut lennollesi. Thai Economy-luokan istuinten pituus on välillä 81.3–86.4 cm ja leveys 39.7–44.5 cm. Kaikissa Economy-luokan istuimissa on interaktiivinen Audio Visual On Demand -järjestelmä. Royal Silk-luokan istuinten pituus on välillä 152.4–157.5 cm ja leveys 50.8 cm. Royal First Class -luokassa istuinten pituus on välillä 193–203.2 cm ja leveys välillä 53.3–55.5 cm.

Virvokkeet

Kansainvälisillä lennoilla Thai Economy- ja Premium-luokassa tarjoillaan aina pääruoka, yleensä aasialaisilla tai länsimaisilla vaikutteilla. Matkaajat voivat valikoida virvokkeita myös THAI Catering -palvelusta. Valikoimista löytyy erilaisia viinejä, väkeviä juomia, oluita ja alkoholittomia tuotteita veloituksella tai veloituksetta. Royal Silk -luokan matkaajat ovat ensisijaisesti business-matkaajia, joten tämä on otettu huomioon myös menussa. Kansainvälinen mestarikokki on koonnut Royal Silkin matkaajille innovatiivisen menun, joka vaihtelee aika ajoin. Ateriat tarjoillaan ravintolatyyliin posliiniastioissa ja kristallilaseissa. Tarjonta on korkealuokkaista aina alkoholijuomista alkoholittomiin vaihtoehtoihin. Royal First Class -luokan matkaajat nauttivat ateriansa aina heille sopivana ajankohtana. Tarjolla on todella korkealuokkaisia, gastronomisia ateriavaihtoehtoja Gourmet-ravintolan tasolla. Myös juomat - tervetuliaisshampanjasta kevyisiin juomiin - on valikoitu harkiten.

Varausmaksut

Thai Airwaysilla on käytössään erinäisiä palvelumaksuja. Esimerkiksi lippujen joustavuutta voi parantaa lisämaksun avulla, jolloin muutokset lennon ajankohtaan ovat mahdollisia ja asiakas voi halutessaan myös perua lipun. Lue lisää varaus- ja palvelumaksuista osoitteesta: www.thaiairways.com

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Thai Airways International pysyi 84 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 80 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuosien 2013–2014 vaihteessa. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.