Hae lentoja

Paluutyyppi

Cathay Pacific - lennot

Cathay Pacific Limited on hongkongilainen lentoyhtiö. Sen päälentoasema on Hongkongin kansainvälinen lentoasema. Hongkongissa sijaitsee myös yhtiön päämaja. Cathay Pacific on Oneworld-allianssin jäsen. Cathay Pacific on JACDECin tilastossa rankattu maailman kolmanneksi turvallisimmaksi lentoyhtiöksi. Cathay Pacificilla on käytössään 135 lentokonetta, ja yhtiö lentää 182 kohteeseen 42 maassa. Lentoyhtiössä työskentelee 31 800 ihmistä ympäri maailmaa. 

Miksi Valita ... Cathay Pacific

Matkatavarat ja kulut

Jokainen matkaaja saa tuoda matkustamoon mukanaan yhden matkalaukun, jonka koko voi olla enintään pituus 56 cm x leveys 23 cm x korkeus 36 cm. Ruumaan menevien matkatavaroiden paino ei saa ylittää Economy- ja Premium Economy -luokassa 7 kg, Business-luokassa 10 kg ja ensimmäisessä luokassa 15 kg. Tämä lisäksi matkustamoon voi tuoda yhden käsimatkalaukun. Yhden veloituksettoman ja lähtöselvitetyn matkalaukun paino ei saa ylittää ensimmäisessä luokassa 40 kg, Business-luokassa 30 kg, Premium Economy -luokassa 25 kg ja Economy-luokassa 20 kg. Lentoyhtiön Marco Polo -jäsenyyden omaavien matkalaukkupainoissa on poikkeuksia. Business-luokassa matkalaukkujen määrä vaihtelee reiteittäin. Joillekin lennoille on maakohtaisesti mahdollisuus ottaa ruumaan kaksi matkalaukkua.

Miten tehdä lähtöselvitys?

Cathay Pacificilla lähtöselvityksen voi tehdä verkossa, mobiilina tai itsepalveluautomaalilla. Online-lähtöselvitys on vaihtoehdoista nopein: valitset vain istuimen, printtaat lähtöselvityslipukkeesi ja viet lähtöselvitettävät matkalaukkusi vaivattomasti lentokentältä löytyville ”Bag drop” -tiskeille. Online-lähtöselvitykset aukeavat 48 tuntia ja sulkeutuvat 90 minuuttia ennen lentoa. Mobiililähtöselvitykset aukeavat myös 48 tuntia ja sulkeutuvat 90 minuuttia ennen lentoa. Kansainvälisten lentojen lähtöselvitystiskit sulkeutuvat 75 minuuttia ennen lähtöä. Marco Polo -jäsenyyden omaaville on olemassa erikoispalvelut liittyen lähtöselvityksiin. Lisätietoa saat osoitteesta: www.cathaypacific.com

Istuimet

Cathay Pacificin ensimmäisen luokan istuinten kokoluokitus on 205 cm (pituus) ja 91.4 cm (leveys). Business-luokan istuinten kokoluokitus on 198 cm (pituus) ja 81.3 cm (leveys). Premium Economy-luokan istuinten kokoluokitus on 96.5 cm (pituus) ja 49 cm (leveys). Economy-luokan istuinten kokoluokitus on 81.4 cm (pituus) ja 44.5 cm (leveys). Ensimmäisen luokan matkaajat voivat nauttia oman privaatin sviitin rauhasta, josta löytyvät kaikki mukavuudet. Business-luokassa istuimen voi kallistaa nukkuma-asentoon niin halutessa. Business-matkaajille tärkeät sähköpistokkeet löytyvät luonnollisesti työpöydän ääreltä. Economy-luokan matkaajilla on myös runsaasti tilaa ja jopa 1000 kanavaa, joista nauttia lennon aikana. Kaikissa matkustajaluokissa on viihdejärjestelmä, USB-portti matkapuhelimen tai tietokoneen käyttöön ja muita elektronisia laitteistoja.

Varausmaksut

Cathay Pacificilla voi etukäteen maksusta varata lisäjalkatilaa Economy-luokkiin. Kansainvälisillä lennoilla lisäjalkatilaa on saatavilla seuraaviin reitteihin: Välimeren maat, Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä ja Intian niemimaa. Lyhyillä lennoilla lisäjalkatilan saa seuraaviin kohteisiin: Japani, Koreasta lähtevät reitit ja jotkin Pohjois-Amerikan reitit. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.cathaypacific.com

Virvokkeet

Cathay Pacificilla panostetaan aina tuoreuteen ja kansainvälisyyteen. Pääasiallisesti ateriat kootaan paikallisista herkuista eli kiinalaisista raaka-aineista. Ensimmäisessä luokassa ja Business-luokassa pääruoaksi tarjoillaan esimerkiksi kulhollinen kuumaa jasmiini-riisiä tai nuudeleita. Ohessa on saatavilla laaja valikoima laadukkaita viinejä. Näissä luokissa voi myös itse päättää mihin aikaan ruokansa syö, ja saatavilla on tuoreita kahveja ja kiinalaista teetä. Välipaloja on saatavilla iso valikoima, kuten nuudelikeittoa, voileipiä, keksejä ja omenoita. Economy-luokissa herkutellaan jälkiruoaksi jäätelöllä.

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Cathay Pacific pysyi 80 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 76 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuoden 2014 alkupuolella. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.