Hae lentoja

Paluutyyppi

airBaltic

Historia

A/S Air Baltic Corporation, lyhennettynä AirBaltic tai airBaltic, on Latvian kansallinen lehtoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1995. Yhtiön pääkonttori on Riiassa, ja suurin osa lennoista operoidaan Riian lentoasemalta. AirBalticin muita solmukohtia ovat Vilnan kansainvälinen lentoasema ja Tallinnan Lennart Meri -lentoasema. Yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä Scandinavian Airlines (SAS) -lentoyhtiön kanssa. AirBaltic työllistää yli 1 100 ihmistä, joista suurin osa työskentelee lentotoiminnan parissa.

Reitit ja kalusto

AirBaltic lentää yli 50 kohteeseen. Sen reittikohteita Suomessa ovat kesäkaudella 2013 Helsinki, Lappeenranta, Tampere ja Turku. AirBaltic tarjoaa edullisia lentolippuja myös Eurooppaan, Skandinaviaan, Venäjälle, IVY-maihin sekä Lähi-itään. AirBaltic julkisti joulukuussa 2012 siirtyvänsä pelkästään Bombardier-koneiden käyttäjäksi Dash Q400NG -potkuriturbiinikonein sekä tilaamalla 10 uutta Cseries-suihkukonetta. Vuodesta 2016 lähtien yhtiö operoi ainoastaan Bombardier-laivastolla.

Matkatavarat

Jokainen matkustaja (sylilapsia lukuun ottamatta) saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa (Business Matkustusluokat) tai yhden käsimatkatavaran, joka painaa enintään 8 kg (Economy Matkustusluokat). Käsimatkatavaran ulkomitat saavat olla enintään 55x40x20 cm.

Lähtöselvitys

AirBaltic suosittelee tekemään lähtöselvityksen etukäteen joko netissä tai matkapuhelimella, tai viimeistään lentokentän lähtöselvitysautomaatilla. Lähtöselvitys netin tai matkapuhelimen kautta aukeaa 72 tuntia ennen lentoa.

Bonuspisteet

AirBalticilla on oma BalticMiles-ohjelma, johon matkustajat voivat liittyä jäseneksi. Jäsenet keräävät pisteitä eli maileja omalla henkilökohtaisella BalticMiles-kortillaan. Kerättyään riittävästi maileja jäsenet voivat ostaa kortilla lentoja ja tuotetarjouksia AirBalticin yhteistyökumppaneilta.

Lennot

Etsi AirBaltic-lomalennot ja parhaat tarjoukset kätevästi Skyscannerilla! Alla näet listan AirBalticin kohteista kaupungin tai maan mukaan sekä yhteenvedon AirBalticin suosituimmista reiteistä. Löydät AirBalticin halvat lennot klikkaamalla jotakin näistä.

Sivun tiedot päivitetty 3.6.2013. Tarkista ajantasaiset tiedot ennen lentoasi lentoyhtiön suomenkielisiltä sivuilta osoitteesta http://www.airbaltic.com/public/fi/.