Hae lentoja

Paluutyyppi

Aeroflot - lennot

Vuonna 1923 perustettu Aeroflot (Russian Airlines) on Venäjän kansallinen lentoyhtiö. Yhtiön kotipaikka on Moskovassa. Aeroflotin tarina sai alkunsa, kun Neuvostoliiton siviili-ilmailuneuvosto perustettiin. Neuvostoliiton purkauduttua Venäjällä organisoitiin matkustajaliikenne uudelleen 28. heinäkuuta 1992 ja Aeroflotista tuli valtion (51 %) ja työntekijöiden (49 %) omistama venäläinen lentoyhtiö. Tänä päivänä Aeroflotin koneet lentävät yli 80 kohteeseen lähes 50 maassa. Yhtiössä työskentelee noin 14 700 ihmistä. Aeroflot sijoittui Forbesin suuryritysten kevään 2013 listalla Venäjän 30. suurimmaksi ja koko maailman 1 974. suurimmaksi julkisesti noteeratuksi yritykseksi. Aeroflot-yhtiön tytäryhtiöitä olivat vuonna 2012 lentoyhtiöt Rossija Russian Airlines, Orenburg Airlines, Sakhalinskije Aviatrassy (Sakhalin Airlines) ja Vladivostok Avia. 

Miksi Valita ... Aeroflot

Matkatavarat ja kulut

Jokainen matkaaja saa ottaa mukaansa yhden käsimatkatavaran, jonka koko voi maksimissaan olla pituus 55 cm x leveys 40 cm x korkeus 20 cm. Nämä mitat pitävät sisällään pyörät, pidikkeet ja sivutaskut. Economy-luokan matkaajien käsimatkatavaroiden paino ei saa ylittää 10 kg. Matkaajat voivat tämän lisäksi tuoda koneeseen veloituksetta käsilaukun tai lompakon, jonka maksimikoko ei ylitä pituus 37.5 cm, leveys 25 cm ja korkeus 12.5 cm. Lisäksi ympärysmitta ei saa ylittää 75 cm tai paino 1.5 kg. Muistiot ja kannettavat tietokoneet kuuluvat hyväksyttyjen tavaroiden ryhmään. Aeroflotin Business, Premiere ja President -luokissa matkustajat saavat ottaa matkustamoon yhden laukun, joka painaa max. 15 kg.

Miten tedä lähtöselvitys

Aeroflotilla voit tehdä lähtöselvityksen verkossa, mobiilina tai lentokentällä. Verkossa tehtävän lähtöselvityksen voit tehdä aikaisintaan 24 tuntia aiemmin ja viimeistään 45 minuuttia ennen lentoa. Voit valikoida istuimesi ja printata oman tarkistuskorttisi etukäteen. Mobiililähtöselvitystä koskevat samat aikasäännökset kuin verkossa tehtävää lähtöselvitystä. Kun teet lähtöselvityksen verkossa, mobiilina tai itsepalveluautomaatilla, voit jättää matkalaukkusi ”Drop off” -tiskille ja mennä suoraan turvatarkastukseen.

Istuimet

Economy Class -luokan istuinten pituus on välillä 76-81cm ja leveys välillä 44.5–52 cm. Premier Class -luokan istuinten pituus on 96 cm ja leveys 46 cm. President Class -luokassa istuinten pituus on välillä 147–153 cm ja leveys välillä 55–68 cm. Halutessasi lisätietoa istuimista ja niiden koosta eri matkustusluokkien välillä, voit lukea aiheesta osoitteesta: www.aeroflot/cms/en.

Virvokket

Economy-luokan matkaajille tarjoillaan neljää kuukausittain vaihtuvaa menua (kaksi lämmintä ateriaa). Riippuen reitistä, lähtöajasta ja lennon kestosta, matkaajille tarjoillaan lämmin tai kylmä aamiainen, kylmä tai lämmin päivällinen ja alkupalat. Mehua, kahvia ja muita alkoholittomia juomia voi valikoida koko lennon ajan. President- ja Premium Class -luokan matkaajille luodaan joka kolmas kuukausi uusi menukokonaisuus. Venäläis- tai eurooppalaistyyppinen menu sisältää alkupalat, pääruoat ja jälkiruoan. Riippuen vuorokauden ajasta ja lennon pituudesta, Aeroflot hemmottelee matkaajia monipuolisella aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä tai välipaloilla (yölennoilla). President Class -luokan matkaajille on tiedossa korkealuokkaisia, kulinaristisia nautintoja, jotka on loihtinut maailmanluokan kokki.

Varausmaksut

Aeroflot veloittaa erinäisiä lisä- ja varausmaksuja. Muun muassa lentolippuvarauksista veloitetaan Venäjällä ja maan ulkopuolella 3,70 euroa per henkilö. Lentolippujen muutoksista kustannus on 25 euroa per henkilö. Kansainvälisen lentolipun peruutuksesta veloitetaan Venäjällä 35 euroa ja 25 euroa maan ulkopuolella. Lisätietoja veloituksista löydät osoitteesta: www.aeroflot.ru/cms/en.

Täsmällisyys

Flightstatsin mukaan Aeroflot pysyi 58 % tarkkuudella lähtöaikataulussa ja 91 % tarkkuudella saapumisaikataulussa vuosien 2013–2014 vaihteessa. Flightstatsin tilastoilla mitataan lehtoyhtiöiden saapumis- ja lähtötäsmällisyyttä 15 minuutin sisällä ilmoitetusta aikataulusta.