Hae lentoja

Paluutyyppi
Thaimaa

Halvat lennot Thaimaahan

Thaimaa – Hymyjen maa

Lennot Thaimaahan saapuvat maahan, jossa sekä matkakassa että hymyt riittävät pitkälle.

Niin turistireiteiltä poikkeavat kuin lomakohteissa vierailevatkin Thaimaan kävijät huomaavat nopeasti, miksi Thaimaa on Kaakkois-Aasian suosituin matkakohde. Upeat maisemat, oli kyseessä sitten vaikuttavan näköinen temppeli tai säihkyvä ranta, saavat yhdessä ystävällisten paikallisten kanssa matkailijan kuin matkailijan sanattomaksi.

Thaimaan eteläosan rannikko on täynnä kauniita paratiisisaaria, joiden syrjäisille lannoille pääsee ainoastaan lumoavilla pitkähäntäveneillä. Kuuluisat täydenkuun juhlat seudulla ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Etelästä löytyvät myös suositut lomakohteet Phuket, Pattaya ja Krabi. Pohjois-Thaimaan vuoristoseutu taas on kesyttömän ja vihreän, kastepisaroista kimaltelevan kasvillisuuden peitossa. Alueella onnistuvat elämykselliset vaellusmatkat kukkuloilla asuvien heimojen kyliin tai jopa elefanttiratsastuskurssilla käynti.

Thai-keittiön herkkuja on nykyisin saatavilla ympäri maailman, mutta ruoka-ainesten autenttisuus ja makujen laaja kirjo paikan päällä nautittuna hakee vertaistaan. Etenkin pääkaupunki Bangkok tarjoaa herkkusuille ensiluokkaisen kattauksen. Voit osallistua ruoanlaittokurssille, kierrellä toreilla tutustumassa hämmentävän laajaan valikoimaan, tai nauttia tuoretta grillattua kalaa höyryävien nuudeleiden kera hintaan, jolla kotona saisi hädin tuskin keksipaketin.

Thaimaan matkat ovat suosituimpia marraskuun ja helmikuun välisenä aikana, jolloin lämpötila on siedettävän alhainen ja taivas on kirkas. Huippusesongista johtuen kannattaa varata ajoissa, ja valmistautua tapaamaan paljon reppureissaajia, kenties jopa uusia ystäviä.

 

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät halvat lennot Thaimaahan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Thaimaassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Thaimaassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Thaimaan matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

lisää