Hae lentoja

Paluutyyppi
Teneriffa

Halvat lennot Teneriffalle

Auringon saari

Kuvittele Afrikan rannikon edustalla sijaitseva saari, jota on siunattu ympärivuotisella auringonpaisteella, kultahietikkoisilla rannoilla, sievillä pikkukaupungeilla ja uskomattomalla luonnonkauneudella. Jos tämä kuulostaa täydelliseltä lomakohteelta, niin varaa lennot Teneriffalle!

Saarelle saavuttuaan voi kierrellä designer-puodeissa, käydä kävelyretkellä trooppisessa metsässä, maistella herkullista Kanariansaarten ruokaa tai yksinkertaisesti maata upeilla rannoilla ja ladata akkuja. Ulkoilmaihmisten kannattaa ilman muuta kiivetä Espanjan korkeimmalle vuorelle, Pico del Teidelle, jota ympäröi oudoista kivimuodostelmistä ja voimakkaan vulkaanisen värisestä maasta koostuva kuumaisema.

Illan tullessa Teneriffalta ei puutu viihdettä. Saaren klubeilla soittavat kansainvälisesti tunnetut DJ:t ja romanttiset merenrantaravintolat tarjoilevat herkullisia meren antimia. Kenties parhaita kokeilemisen arvoisia paikkoja ovat Kanariansaarille tyypilliset Guachinches-ravintolat, joissa voi nauttia perinteisestä ruoasta ja ilmapiiristä.

Teneriffa voi tarjota unelmaloman niin romantikoille, bilehileille kuin perheillekin.

Skyscannerilla löydät halvat lennot Teneriffalle helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten.

Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä.

Hotellit Teneriffalla löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

lisää

Halvimmat lennot kohteeseen Teneriffa eri kaupungeista:

alkaen 125 meno-paluu

 Kohteen Teneriffa tarjoukset

Hotellit kohteessa Teneriffa

Car hire in Teneriffa