Hae lentoja

Paluutyyppi

Halvat lennot Pariisiin

Nautintoja pariisilaisittain

Montmartre ja Saint-Germain omaleimaisine mukulakivikatuineen, upeat nähtävyydet Sacre Coeurista Seine-jokeen, punavalkoruutuiset pöytäliinat ja leivoksista notkuvat näyteikkunat... Pariisi on romantikon unelma.

Valon kaupungiksi kutsutun Pariisin kirkkain tähti öisin on tietysti Eiffel-torni. Tyylikäs näkymä yövalaistuun Pariisiin aukeaa Montparnassen tornin huipulta, jonka ylimmässä kerroksessa olevan ravintolan, Espace 56:n, paras aperitiivi on ikkunoista aukeava maisema.

Pariisin valtavasta nähtävyystarjonnasta maininnan arvoisia ovat etenkin Riemukaari, Notre Damen katedraali sekä tietysti museot ja taidegalleriat, mukaanlukien maailmankuulu Louvre.

Ranskan pääkaupungissa ruokanautinnot jatkuvat aamusta iltaan, vaihdellen Michelin-tähdillä siunattujen huippukokkien luomuksista huipputuoreeseen toriruokaan. Juustot, viini ja suussa sulavat leivokset saavat virneen jämähtämään vierailijan kasvoille. Pariisin keittiö saattaa hyvinkin olla Mona Lisan hymyn salaisuus. Tres magnifique...

Vähän erilaisemman julkkisbongauksen ystävät voivat poiketa kierrokselle aavemaisen Père Lachaise –hautausmaan ympäri. Kyseisellä hautausmalla lepäävät muun muassa Edith Piaf, Chopin ja jopa Doorsin Jim Morrison. Aluetta reunustavat plataani- ja kastanjapuut tekevät tästä vähemmän tunnetusta Pariisin kolkasta salatun kaunottaren.

Skyscannerilla löydät halvat lennot Pariisin helposti ja nopeasti, oli sitten laskeutumispaikkana Orly, Beauvais tai Charles de Gaulle. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten.

Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä.

Hotellit Pariisissa löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

lisää

Halvimmat lennot kohteeseen Pariisi eri kaupungeista:

alkaen 94 meno-paluu

 Kohteen Pariisi tarjoukset

Hotellit kohteessa Pariisi

Car hire in Pariisi

Kuvat: Flickr/Larry Johnson