Hae lentoja

Paluutyyppi

Halvat lennot kohteeseen Los Angeles kans.väl.

Los Angeles eli enkelten kaupunki on kaupunki, jossa mikä vain on mahdollista. Los Angeles on kiehtova ja monikulttuurinen matkakohde, todellinen viihdeteollisuuden ja glamourin keskus. Losiin matkustaessa lomaan voi yhdistää rantahuvit, upeat kulttuuririennot, shoppailun ja uskomattomat ruokakokemukset.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Los Angelesin keskusta, Downtown, on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja täältä voi tunnistaa kadunkulmia, joissa on kuvattu maailman kuuluisimpia leffakohtauksia. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Walt Disneyn konserttitaloja The Cathedral of Our Lady of the Angels -kirkko. Los Angelesissa kaupunginosat ovat nähtävyyksiä jo itsessään. Esimerkiksi Chinatown ja Little Tokyo ja Beverly Hills kuuluvat jokaisen losin kävijän matkaohjelmaan. Kaupungissa kannattaa harkita autonvuokrausta, sillä pelkästään kaupungin osat ovat monien kaupunkien kokoisia. Autolla liikkuessa kannattaa matkata Mulholland Drivea pitkin ylös kukkuloille. Upeat maisemat ja miljoonahuvilat näkyvät täältä hyvin. Myös Hollywood Boulevard ja sen Walk of Fame on pakko nähdä. Elokuvastudioille järjestetään turistikiertueita ja siellä voi tutustua maailman viihdebisneksen kuvioihin.
Griffith Observatory on huipputeknologinen ja massiivinen tähtitorni ja havaintoasema, jonka näköalapaikalta aukeaa uskomaton näkymä Hollywood Hillsin kukkuloille ja yli koko kaupungin. Lapsiperheiden suosikkikohde on tietysti Disneyland.
Rannoista Venice Beach on mittainen 2,5 kilometrin rantakaistale, jonka rantabulevardilla voi törmätä mitä ihmeellisimpiin tyyppeihin. Se on myös yksi Yhdysvaltain parhaista surffausrannoista. Santa Monica on hieman leppoisampi ranta-alue. Sen laituri on tunnettu monista elokuvista.

Shoppailu

Los Angeles on shoppailijan unelma. Kallista designia löytyy Beverly Hillsin Rodeo Drivelta, joka on yksi maailman tunnetuimpia ja kalleimpia ostospaikkoja. Edullisemmat ostokset kannattaa tehdä rantojen kauppakojuista sekä pienemmistä liikkeistä. Hollywood Boulevardin kaupat tarjoavat lähinnä turisteille tarkoitettua monipuolista leffatavaraa. Santa Monican Third Street Promenade on yksi kaupungin harvoista kävelykaduista, josta löytyy hyviä vaate- ja sisustusliikkeitä. Musiikkia etsivät suuntaavat Amoeba Musiciinja Tower Recordsiin. Boheemia tyyliä löytyy Freepeople-ketjun kaupoista, joita on ympäri suurkaupunkia. Grand Central Marketistalöytyy ruokatuotteita, hedelmiä ja vihanneksia.

Ruoka
Los Angelesista löytyy aivan kaikentyyppisiä ja monikulttuurisia ravintoloita. Kasvissyöjille paras kohde on The Veggie Grill, joka on monena vuonna valittu kaupungin parhaaksi ravintolaksi. Pink's Hot Dogs La Brea Avenuella on tarjoillut kaupungintunnetuimmat hodarit jo vuodesta 1939 lähtien. The Griddle Café Sunset Bulevardilla on suosittu ja suhteellisen edullinen aamiais-, lounas- ja brunssipaikka. Herkuttelijat suuntaavat Cheesecake Factoryyn, joka on alun perin lähtöisin juuri täältä.

Ilmasto
Los Angelesissa paistaa aurinko läpi vuoden ja ilmasto on lämmin ja vähäsateinen. Lämpötila on talvisin 15–20 astetta ja kesäisin 25–30 astetta, joskus jopa korkeampi.

Lennot

Skyscannerilla löydät lennot Los Angelesiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

lisää

Halvimmat lennot kohteeseen Los Angeles kans.väl. eri kaupungeista:

alkaen 448 meno-paluu

 Kohteen Los Angeles kans.väl. tarjoukset

Hotellit kohteessa Los Angeles

Car hire in Los Angeles kans.väl.

Kuvat: Flickr/belboo