Hae lentoja

Paluutyyppi
Italia

Lennot Italiaan

La Dolce Vita

Lennot Italiaan saapuvat romanttisista maisemistaan, taiteellisista saavutuksistaan, näyttävästä muodistaan sekä veden kielelle herauttavasta keittiöstään kuuluisaan ”saapasmaahan”.

Italia on historiallisesti merkittävä maa, josta löytyvät monet maailman upeimmista arkkitehtonisista luomuksista, iältään antiikkisista moderneihin. Lyhyt vilkaisu Sikstiiniläiskappeliin tai Uffizi-galleriaan riittää havainnollistamaan tämän. Italiassa on enemmän Unescon maailmanperintökohteita kuin missään muussa maailman maassa, ja sen kaupungit Rooma, Venetsia ja Firenze ovat houkutelleet matkailijoita jo vuosisatoja.

Italian populaarikulttuuri vaikuttaa ympäri maailman, oli kyseessä sitten alunperin Napolista lähtöisin oleva pizza tai maailmankuulu muotitalo kuten Versace, Fendi tai Moschino.

Italian voi kokean välimeren auringon alla lasi cavaa kädessä, tai Alpeilla talvehtiessa – molemmat ovat yhtä antoisia. Varaa lennot Italiaan mihin tahansa vuodenaikaan ja löydä la Dolce Vita!

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät halvat lennot Italiaan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Italiassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Italiassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Italian matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

lisää

Suosituimmat kohteet Italiassa