Hae lentoja

Paluutyyppi
Frankfurt

Halvat lennot kohteeseen Frankfurt

Frankfurt – paljon enemmän kuin konferenssikaupunki

Vaikka Frankfurt tunnetaan pilvenpiirtäjistään ja messutapahtumistaan, löytyy tämän suurkaupungin uumenista myös kauniita kylpylöitä, puistoja ja kulttuuria.

Historia ja nähtävyydet

Frankfurtissa museoita riittää! Städel-museum on yksi tunnetuimmista, ja sieltä löydät monia tunnettujen taiteilijoiden töitä. Museum Giersch sen sijaan tarjoaa mm. suojeltuja valokuvia, tauluja ja veistoksia, mutta myös silmäyksen nykytaiteeseen. Kupark-puiston liepeiltä löytyy Kaiser-Wilhelms-Bad-kylpylä, jossa jopa kuninkaalliset ovat joskus polskutelleet. Myös Taunus Therme on nimensä veroinen kylpylä huikeassa ympäristössä, jota voi ihastella ulkoaltaissakin.

Ruoka ja juoma

Frankfurtin pääasiallinen ravintolakatu on Grosse Bockenheimer Strasse, joka tunnetaan myös nimellä ”Mässykuja”. Sen varrelta löytyy sekä kahviloita että ravintoloita – paikallisia ja kansainvälisiä. Altstadt- tarjoaa myös paljon kivoja ruokapaikkoja, ja Zeilin ympäristöstä voi napata mukaansa pikaista naposteltavaa. Römerberg-aukio on turistien suosiossa, joten siellä ruokapaikkojen hintataso on korkeampi. Jos kotitekoinen ruoka innostaa, Alstadtin Kleinmarkthalle-kauppahallista löytää raaka-aineet saksalaisen aterian loihtimiseen.

Shoppailu & vapaa-aika

Frankfurtin shoppailupääkatu on Zeil. Sen varrelta löytyy paljon ostoskeskuksia, kuten My Zeil ja Karstadt-tavaratalo. Alueelta löytyy myös lukuisia pikkukauppoja. Konstablerwache-aukiolla torstaina ja lauantaina järjestettäviltä markkinoilta löytää paikallista luomuruokaa ja tuoreita elintarvikkeita. Luksustavaroita suosiville sopii shoppailupaikaksi Goetheplatz-aukio jaRossmarkt-aukio.Rauhaa kaipaavat voivat suunnata Main-joen rantaan ja Museumsufer-rantapromenadille, jotka ovat Frankfurtin tunnetuimpia viheralueita.

Milloin Frankfurtiin?

Frankfurt tunnetaan lukuisista messu- ja konferenssitapahtumista, jotka ruuhkauttavat ajoittain kaupungin hotellit. Tästä syystä kaupunkiin matkaavien on hyvä ottaa selvää tapahtumien tarkemmista aikatauluista. Messutapahtumat myös nostavat hintoja kaupungissa. Kalleinta aikaa matkustaa kaupunkiin on juuri messujen aikaan, pääsiäisenä, keskikesällä ja syyslomien viikoilla.

Ilmasto

Frankfurtissa vallitsee tyypillinen Keski-Euroopan sää. Kesäkausi alkaa maaliskuussa ja turistikausi starttaa pääsiäisenä. Keväällä kaupungin lämpötilat nousevat 20 asteen paikkeille. Kesällä heinä-elokuussa kaupungissa voi olla todella lämmintä ja helteet nostattavat lämpömittarin asteet 32–35 celsiukseen. Talvi alkaa marraskuussa, ja Frankfurt tunnetaan vähälumisena kaupunkina. Lämpötilat vaihtelevat talvisin suuresti, ja lämmintä voi olla ajoittain jopa 10 astetta.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Frankfurtiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten.
Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Frankfurtista löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille.

lisää

Halvimmat lennot kohteeseen Frankfurt eri kaupungeista:

alkaen 49 meno-paluu

 Kohteen Frankfurt tarjoukset

Hotellit kohteessa Frankfurt

Car hire in Frankfurt

Kuvat: Flickr/twicepix