Hae lentoja

Paluutyyppi
Espanja

Lennot Espanjaan

Viva España

Lennot Espanjaan kuljettavat sinut aurinkoisille rannoille, ainutlaatuisiin kaupunkeihin, rauhallisiin kalastajakyliin ja tulisieluisten ihmisten pariin. Kaikki edellämainitut ovat sidoksissa toisiinsa kulttuurin ja viehätysvoiman säikein. Ei olekaan ihme, että miljoonat kaikenikäiset lomailijat suuntaavat Espanjaan joka vuosi.

Bikinipukuisten, välimeren rantoja kansoittavien turistien sekä kliseiksi muodostuneiden auringon, meren ja sangrian lisäksi Espanjasta löytyy laajoja vähemmän tunnettuja seutuja. Sierra Nevadan vuoristossa sijaitsee Euroopan eteläisin laskettelukeskus, kun taas Andalusian auringonpaahtamat kylät ovat syrjässä tallatummilta poluilta. Sevillan värikäs kaupunki on ääriään myöten täynnä tapaksia, paellaa, matadoreja ja flamencotanssia, Madrid puolestaan tarjoaa runsaasti museoita, taidegallerioita, erinomaisia ostospaikkoja ja eloisaa yöelämää. Barcelona häikäisee Gaudin mosaiikkimestariteoksilla sekä nuorella, elinvoimaisella kahvilakulttuurilla. Andalusiasta löytyvät idylliset valkoiset talot kallionjyrkänteiden huipulla ja elegantit, esiintymistaitoiset andalusianhevoset.

Milloin tahansa saavutkin Espanjaan, kohtaat taatusti intoa, energiaa ja elämäntyylin, joka on kuin luotu nautintoja varten.

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät sekä normaalit reittilennot että halpalennot Espanjaan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Espanjassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Espanjassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Espanjan matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

lisää

Suosituimmat kohteet Espanjassa