Hae lentoja

Paluutyyppi
Saksa

Halvat lennot Saksaan

Kiehtova Saksa

Lennot Saksaan saapuvat innostavaan ja monimuotoiseen vastakohtien maahan, jonka historia on yhtä rikas ja eloisa kuin kulttuurinsakin. Jälleenyhdistynyt, trendikäs pääkaupunki Berliini muuttuu jatkuvasti, sykkien taiteiden ja teknorytmien tahdissa, kun taas Baijerista löytyvät perisaksalaiset postikorttimaisemat lumihuippuisine vuorineen, laajoine mäntymetsineen, satulinnoineen ja eloisine oluttupineen.

Saksan kaupungeilla on kaikilla omat erityispiirteensä, esimerkkeinä tyylikäs Frankfurt ja kaunis Köln tuoksuineen. Viehättävässä Münchenissä puukehikkoisten talojen keskellä järjestetään vuosittain maailmankuulu Oktoberfest, jossa sekä olutta latkivat paikalliset että turistit pakkautuvat kolpakkojen ja bratwurstien ääreen kuukauden kestävää ilonpitoa varten.

Keski-Euroopan suurimman maan maisemiin kuuluvat mahtava Schwarzwaldin metsä ja kaunis Bodenseen järvi, unohtamatta lumoavaa Neuschwansteinin linnaa, joka on kuin Grimmin veljesten satukirjan sivuilta Alppien keskelle repäisty. Talvet Saksassa ovat taianomaisia ja kanelintuoksuisia, kun taas kesät merkitsevät laiskottelua sekä raikkaassa ilmassa syömistä ja juomista auringonlaskuun asti.

Saksa on lyhen lentomaktan päässä, joten ei muuta kuin nahkahousut matkaan ja menoksi!

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät sekä normaalit reittilennot että halpalennot Saksaan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Saksassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Saksassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Saksan matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

lisää

Suosituimmat kohteet Saksassa