Etsi

Meno

matkustajaa

Matkustamoluokka

  • Hintojen tarkistus (uudet ikkunat)

Halvat lennot Kiinaan

Kiina

Itäisen Aasian suurvalta lumoaa vuosituhansia vanhan kulttuuriperinnön ja hektisen väenpaljouden ristiriitaisella sekoituksella. Kiina tarjoaa turistille niin nopeatempoisia suurkaupunkeja kuin konfutselaisen kulttuurin henkisyyttäkin.

Pinta-alaltaan maailman neljänneksi suurimmassa valtiossa riittää loputtomasti koluttavaa kiireettömälle matkaajalle. Kiinassa matkustamiseen ja paikallisen kulttuurin omaksumiseen kannattaakin varata reilusti aikaa.. Maan pitkä historia takaa sen, että maailman tunnetuimpiin kuuluvia nähtävyyksiä riittää ihasteltavaksi pidemmänkin reissun ajaksi. Lyhyemmällä matkalla olevan kannattaa keskittyä yksittäisiin kaupunkeihin, kuten Pekingiin tai Shanghaihin.

Kiinan pääkaupunki Peking on maan kolmanneksi suurin kaupunki, ja sen kulttuurielämän ja koulutuksen keskus. Metropolista löytää niin moderneja rakennuksia kuin vanhaakin vanhempia nähtävyyksiä. Monet Kiinan kuuluisimmista kohteista sijaitsevatkin Pekingissä tai sen lähialueilla. Kielletty kaupunki on Ming- ja Qing-dynastioiden aikainen, yli 800 rakennuksesta koostuva palatsialue, jota asuttivat historian saatossa Kiinan keisarit. Alueen eteläpuolella sijaitseva Taivaallisen rauhan aukio eli Tiananmenin aukio on maailman suurin tori, joka on pitkän historiansa lisäksi ollut mukana lähimenneisyyden käänteentekevissä tapahtumissa alkaen aina Kiinan kansantasavallan perustamisesta. Kaupungin ulkopuolisista nähtävyyksistä erityismaininnan ansaitsee tietenkin Kiinan muuri, jonne Pekingistä matkaa noin  tunnissa– tätä kaikkien tuntemaa nähtävyyttä ei parane Kiinan-matkalla missata!

Shanghai on Kiinan suurin kaupunki, lännen ja idän kohtaamispaikka, joka kasvaa ja kehittyy erityisesti talouden keskuksena. Kansainvälisen kaupungin korkeat pilvenpiirtäjät ja valtavat ostosmahdollisuudet saavat  matkailijan pään sopivasti pyörälle. Erityisesti Pudongin alue on pilvenpiirtäjineen näkemisen arvoinen. Kaupungin ulkopuolelta löytyvät Hangzhoun ja Suzhoun puutarhat tarjoavat Shanghain kiireen vastapainoksi rauhoittavan lepopaikan ja kosolti ihasteltavaa luonnosta kiinnostuneille.

Kiinan matkaa valmistellessa täytyy pitää mielessä, että maahan päästäkseen tarvitsee viisumin, jonka voi hankkia Kiinan Suomen suurlähetystöstä Helsingin Kulosaaresta.

 

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät edulliset lennot Kiinaan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Kiinassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Kiinassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Kiinan matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

 

lisää

 Skyscannerin eniten haluttu…

Jos uskot, että jokin tieto tällä sivulla on virheellinen, ota yhteyttä Skyscanneriin.

sulje

Kirjaudu tai rekisteröidy

Olet kirjautunut sisään nimellä

Hintahälytykset Tilin asetukset Kirjaudu ulos