Hae lentoja

Paluutyyppi
Bangkok

Halvat lennot Bangkokiin

Bangkok – Aasian unelmakaupunki
Bangkokia kutsutaan Aasian Los Angelesiksi, eikä suotta. 1900-luvun loppupuolen rakennusbuumin tulokset ovat vahvasti nähtävissä kaupunkikuvassa: tämä valtava neonvaloissa välkehtivä metropoli on täynnä pilvenpiirtäjiä ja betonirakennuksia, jotka kohoavat vanhojen kortteleiden yltä taivaisiin. Bangkok on villi sekoitus kontrasteja, temppelit ja modernit kauppakeskukset sulautuvat sulassa sovussa katukuvaan. Kaupungin kadut ovat väärällään eksoottisia ruokakojuja ja vilkkaita kauppatoreja, ja yöelämässä on tunnetusti Aasian kovin meno. Tule kokemaan Bangkok – ja anna hyvän karman virrata!
 

Historia ja nähtävyydet
Bangkokin lukuisat temppelit ovat eittämättä kaupungin turistivetonauloja. Wat Kalayanamitin temppelistä löydät Thaimaan suurimman istuvan Buddhan, joka on 15 metriä korkea! Kuninkaallista loistoa voi ihailla Suuressa Palatsissa (The Grand Palace), jota pidetään Thaimaan hengellisenä keskuksena. Noin 30 km päässä Bangkokista sijaitsee vanha muinainen kaupunki (Ancient City), jonka alkukantaista ilmapiiriä kannattaa vaivautua tutkimaan. Voit vuokrata pyörän tai vaellella ja nähdä merkittävän osan historiallista Thaimaata. Wat Arun – aamunkoiton temppeli – loistaa monien postikorttien kuvissa. Wat Arun on myös huikea arkkitehtuurinen taidonnäyte 1800-luvulta.  Bangkokissa on mahdollista tutustua nähtävyyksiin opastetuilla venekiertoajeluilla, joista monet pysähtyvät juuri Wat Arunilla.
 

Ruoka ja juoma
Bangkokin katukeittiöt kuuluvat epäilemättä maailman parhaimmistoon, ja ne ovat jo itsessään hyvä syy matkustaa kaupunkiin. Ympäri vuorokauden auki olevien katukeittiöiden tarjonta saattaa ensin hätkähdyttää länsimaalaista matkaajaa, ja mausteisten ruokien kanssa kannattaakin ottaa varovaisesti. Sukhumvit Soi 38 on suosittu katukeittiö, josta saa tuoretta ja herkullista thairuokaa. Aivan lähettyviltä löytyy myös erittäin suosittu Pad Thai Fire Look -katukeittiö, jossa vanha herra valmistaa taivaallisia nuudelikeittoja samalla paikalla joka ikinen ilta. Bangkokin lukuisat pilvenpiirtäjät toimivat osaksi fine dining -paikkojen näyttämöinä, joista yksi suosituimmista, Vertigo Banyan Tree, sijaitsee 61 metrin korkeudessa.
 

Shoppailu & vapaa-aika
Jos kostea ilma alkaa ahdistaa, voit valikoida jonkin Bangkokin lukuisista, massiivisista ostoskeskuksista viilentämään olotilaa. National Stadiumin kupeessa sijaitseva MBK:n tavaratalo on edullisempi vaihtoehto trendien metsästäjille, joille ei ole niin väliksi tuotteiden alkuperä. MBK:lta pääsee näppärästi siltaa pitkin Siam Discovery -ostariin, jossa myydään aitoja merkkituotteita. Siam Baragon on kuitenkin ostostaivaiden tähti, jossa tarjolla olevien merkkivaatteiden ja miljoona-autojen perässä hiihtelevät sekä venäläiset että arabiruhtinaat kultakoruissaan. Rauhalliseen illanviettoon sopii päivällisristeily Chao Phraya -joella, ja villimpää menoa varten kannattaa hankkiutua Patpongin, Nanan tai Soi Cowboyn alueille, joista löytyvät sekä ladyboyt että trendikkäimmät klubit.
 

Ilmasto
Bangkokissa on trooppinen ilmasto ja se on kuumimpia kaupunkeja maailmassa. Tämä siksi, että Bangkokissa ilmasto ei jäähdy edes öisin. Kosteimmat kuukaudet ovat huhti-toukokuu ja syys-lokakuu. Paikallisten toivomat monsuunisateet saapuvat viilentämään kaupunkia toukokuussa ja lokakuussa.
 

Milloin Bangkokiin?
Parhain aika vierailla Bangkokissa on joulukuusta helmikuuhun, jotka ovat ns. kylmiä kuukausia. Kaupungilla käyskentely on talvisaikaan huomattavasti miellyttävämpää! Öisin lämpötilat tipahtavat aina 20 asteen alapuolelle. Bangkokin sateinen kausi on turistivapaata aikaa, jolloin hotellit laskevat hintansa puoleen, ja tämä voi näkyä myös tuotteiden hinnoissa. Sateista huolimatta sisäaktiviteetteja riittää aina shoppailusta temppelikierroksille.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Bangkokiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua. Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Bangkokista löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille.

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=68512&nodeid=15735&contentlan=1&culture=fi-FI

lisää

Halvimmat lennot kohteeseen Bangkok eri kaupungeista:

alkaen 386 meno-paluu

 Kohteen Bangkok tarjoukset

Hotellit kohteessa Bangkok

Car hire in Bangkok