Hae lentoja

Paluutyyppi

Halvat lennot Barcelonaan

Katalonian värikäs pääkaupunki

Lennot Barcelonaan vievät Katalonian sydämeen ja Espanjan toiseksi suurimpaan kaupunkiin.

Meren syleilemä Barcelona huokuu eleganssia, viehätysvoimaa sekä luonnetta. Upeasta modernistisesta arkkitehtuuristaan ja kauneudestaan tunnettu kaupunki loksauttaa vierailijan leuat. Keskiaikainen El Gòtic –kortteli, Antoni Gaudin suunnittelema Sagrada Familia –kirkko sekä Poble Espanyol de Montjuic –ulkoilmamuseo ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavia näkyjä. Monille futiksen ystäville FC Barcelonan kotistadion Camp Nou on suorastaan pyhiinvaelluskohde.

Vilkas Porta de l'Àngel on lyömätön shoppailualue kävelykatuineen ja sievine putiikkeineen. Päivän saa helposti kulumaan myös Barcelonan toreja kiertelemällä. Myytävänä on erinomaisen ruuan lisäksi vaatteita ja koriste-esineitä aina auringonlaskuun asti. Illan hämärtyessä La Rambla –kadun trendikkäät kahvilat, baarit ja ravintolat heräävät eloon. Tapas maistuu ja Flamenco jatkuu tarvittaessa läpi yön. 

Kaupunkiloma vai rantaloma? Ostokset vai jalkapallo? Varaa halvat lennot Barcelonaan ja sinun ei tarvitse valita: Barcelona tarjoaa kaikki samassa paketissa.

Skyscannerilla löydät halvat lennot Barcelonaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten.

Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä.

Hotellit Barcelonassa löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

lisää

Halvimmat lennot kohteeseen Barcelona eri kaupungeista:

alkaen 123 meno-paluu

 Kohteen Barcelona tarjoukset

Hotellit kohteessa Barcelona

Car hire in Barcelona

Kuvat: Flickr/somma1977