Hae lentoja

Paluutyyppi
Australia

Lennot Australiaan

Australia– Koe kengurumaa

Lennot Australiaan laskeutuvat käsittämättömän kirjavaan maahan laajan taivaankannen alla, jonka dramaattiset maisemat ja rikas kulttuuri on yksinkertaisesti koettava itse. Matka on pitkä, mutta perille päästyään harva pettyy.

Australian värit iskeytyvät ensimmäisinä vierailijan verkkokalvoille. Eukalyptuspuiden vihreys; vahvan punaiset auringonlaskut, jotka tuntuvat kilpailevan itse Ulurun sävyn kanssa; okran värinen maaperä sisämaassa, turkoosit lähteet Alice Springsin kaupungin lähellä ja kilometrien pituiset vitivalkoiset rannikot, jotka jatkuvat Kultarannikolta Länsi-Australiaan, kuuluvat kaikki maan väripalettiin.

Sukeltajille Suuren Valliriutan merenalaiset maisemat ovat unohtumaton kokemus, surffaajien muistoihin puolestaan jäävät täydelliset aallot. Kakadun kansallispuistossa voi ihailla karun kesyttämätöntä maisemaa, kullankeltaisille pelloille ja hedelmällisille viinitarhoille suuntautuvilla kierroksilla taas nauttia Australian kuuluisista viineistä. Talvisaikaan Lumivuoret tarjoavat erinomaisia laskettelurinteitä. Aboriginaalien kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa tutkia sisämaan syrjäseutuja, jossa lähimmät ihmiset, puhelimet, tietokoneet ja muu hälinä ovat parhaimmillaan kymmenien kilometrien pääsä. 

Kaikki toki tietävät, että Australiasta löytyy upeita maisemia. Entäs sitten kaupungit? Hienostunut Sydney on hyvän ruoan ystävien paratiisi, josta löytyy myös maailmankuulu oopperatalo valkoisine purjeineen. Melbournessa taiteet, museot ja kahvilat kukoistavat, kun taas Tasmanian kaupungit ovat rauhallisten metsien ympäröimiä. Brisbanesta löytyy urbaania hektisyyttä, Cairnsista puolestaan meren, auringon ja rantahietikön ympärillä pyörivä, rento elämäntyyli. Kaikille näille paikoille on yhteistä se, että vierailijaa kohtaa lämmin ja ystävällinen hymy.

Jos etsit unelmiesi täyttymistä tai villejä extreme-elämyksiä; oli kyseessä sitten ratsastusretki karjatilalla, jyrkänteeltä laskeutuminen, laskuvarjohyppy, koalan halaaminen tai haiden seassa uiminen, Australiassa onnistuu lähes mikä tahansa kuviteltavissa oleva, ja muutama muukin, tempaus.  

Skyscannerin ilmaisella ja helppokäyttöisellä lentohaulla löydät halvat lennot Australiaan. Löydettyäsi halvat lennot ohjaamme sinut suoraan lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivuille tekemään varauksen.

Voit selata lentotarjouksia tällä sivulla, tai syöttää haluamasi päivämäärät lentohakuumme.

Jos matkapäiväsi ovat vielä auki, voit valita ajankohdaksi ”Koko kuukausi” tai jopa ”Koko vuosi”, ja näytämme sinulle edullisimmat päivät matkustaa.

Autamme sinua myös valitsemaan matkakohteesi. Klikkaamalla hakupainiketta saat listan kaikista kohteista Australiassa hinnan mukaan, edullisimmasta alkaen! Hotellit Australiassa löydät hotellihaullamme, joten Skycannerilla voit helposti suunnittella koko Australian matkan!

Muutitko mielesi kohdemaan suhteen? Kirjoita kohdekenttään ”mihin tahansa”, ja näet hinta-arviot kaikkiin maailman maihin. 

lisää

Suosituimmat kohteet Australiassa